angelaroundus Creative Commons License 2018.12.16 0 0 478

Volt pofád a szemünkbe hazudni miszerint naponta órákat beszéltünk telefonon? Mert annyira aggódtál miattam? Az sem igaz amit kérdezel. Egyetlen egyszer talán tizenöt percet ha beszéltünk. Belehazudod a szemünkbe,hogy naponta órákat beszéltünk telefonon.
Na ennek utánajárunk.

 

Az állatorvosaink szégyentáblájáról második esetben töröltették a posztolásomat Maya kislányom halálával kapcsolatban.
Bandika nem sül le neked a bőr a képedről? Mikor én korrekt módon kérdeztelek... mi történt,te vállat vonva mondtad "nem tudom nem voltam ott"
Aztán nem fogtam be a számat,erre följelentéssel fenyegetőztél,és egyből képben lettél tudtad mi törtnt,majd a bíróság dönt.
Jó döntsön. De miről? Hogy egy felelőtlenül trehány módon át nem adott információk miat valker takács és fux attila megölte a kislányom?
Szégyeld magad. De nagyon!

András! Én továbbra is tegezlek bár lehet ezért kapok plusz két év börtönt.
A kérdésem ami a fejemben abban a szétdrogozott értelmes mondatot kinyögni képtelen koponyában felmerült.
RENDBEN FELJELENTSZ,MAJD A BÍRÓ DÖNT.

DE MIRŐL DÖNT?
ARRÓL,HOGY MAYA MEGHALT VAGY NEM HALT MEG?

Onnantól kezdve,hogy Mayát az engedélyem nélkül elaltatták sok döntenivaló nincs. Természetesen az én hibámból történt az egész. Egyetlen egy emberedben nem volt gacc,hogy odaálljon kérem ez az én hibám volt,miattam lett bódítás helyett altatás. Rajtad csodálkozom,hogy mikor ott voltam kitattad a táblát "nem tudom nem voltam ott". Most hirtelen képben vagy és a bíroságon már emlékezni fogsz,tudni fogod mi történt.

Tedd meg nekem a szivességet,hogy följelentesz! Olyan nyilvánosságot biztosítassz ezzel számomra,hogy egy ország fog csámcsogni rajtatok.
Ezzel a magázással meg egy vidéki állatorvos lettél a szememben.