Jhzuzt Creative Commons License 2018.12.16 0 0 475

Kedves Valker-Takács Liliána!

Káposzta László vagyok két mopsz kutyusomat vittem májusban a soroksári rendelőbe,pigmentációs problémával.
Életem legnagyobb hibáját követtem el.
Ön csinált kontroll vizsgálatot előtte,Ön adott szemcseppeket,és Ön csinált időpontot május nyolcadikára operációra. Önnel beszéltem meg,hogy bódításban fognak történni ezek a korrekciós műtétek. Bódításban! Még beszéltem Dr Hadnaggyal telefonon,hogy hogyan tudok két bodított kutyust hazaszállítani. Az egydolog,hogy kérdőre vont,hogy mit hívogatom én őt a privát telefonján...a rendelő weboldaláról másoltam ki a számát,egyébként minek kellene nekem az ő privát száma,hol vagyok én kíváncsi rá?
Nos május nyolcadikán reggel legyűrve a rossz érzéseim kivittem Mayát és Bubut a rendelőbe. Ön vette át őket és közölte nyugodtan menjek haza,a doktor úr késni fog majd telefonálnak ha mehetek értük. Kitöltöttem két ürlapot amiben engedélyeztem a vérvételt és a bódítást. Bódítást!

KI MIÉRT,HOGYAN ENGEDTE MEG FUXNAK AZ ALTATÁST???

Önnel bódítást beszéltem meg,Hadnagynál bodítás felöl érdeklődtem.

KI MIÉRT,HOGYAN ENGEDTE MEG FUXNAK AZ ALTATÁST???

Nem gondolja,hogy informálnia kellett volna mi volt a megbeszélés köztünk,és mit engedtem meg írásban?
Kb egy óra múlva hívott a doki,hogy sajnos Maya szive nem bírta az altatást,megállt,az újraélesztés sikertelen volt. 2018 május nyolcadikán 10:48 AM,-kor meghalt.
Én kimentem a testéért és elhoztam a Bubuval együtt,aki hisztérikusan vonyított ugatott.

2018 május 08. 10:48 AM.
EZEN A NAPON EBBEN A PERCBEN HALTAM MEG ÉN IS.
Maya egy olyan fentről jött szeretet és jóság volt,ami talán ezer évente egyszer megjelenik köztünk. Nem egy kutyus és cicahalt meg nálunk,ha sokára is de elengedtük őket. Maya más. Mayába beleroppantunk a feleségemmel. Én lábon kihordtam egy infarktust,megőszültem,és csak a saját felelőségemre engedtek ki a kórházból,mert a cukrom fölment 24-re! Beleroppantam. Meggyőződésem,hogy fux csak föl akarta számolni a vérvételt amivel kb már húszezer forintot tudott a zsebében,és természetesen nem végezte el. Pár hónapja egy másik orvos gennyes méhgyulladással műtötte Mayát...BÓDÍTÁSBAN! Nos ő valóban megcsinálta a vérvételt aminek az az eredménye,hogy Maya nem altatható,sőt a bódító szerekből is a gyengébbet használja. Természetesen nem így hanem orvosi szakkifejezésekkel egy teljesen hivatalos zárójelentésben. Erről is kértem másolatot.
Ezek után gondolja,hogy engedtem volna Mayát altatni??? BÓDITÁST beszéltem meg Önnel.
Na és mire alapozom ezeket?
Munka és baráti kapcsolatban állok egy komoly ügyvédi irodával akik utána néztek fux dolgainak. Egyenlőre csak két bejegyzést osztok meg,amit bárki bármikor elolvashat az interneten. Ime:

Elhittük a Fux Attilát dicsérő kommenteket, ezért január elején hozzá vittük 9 éves kutyusunkat patellaficammal és részleges szalagszakadással. Megmütötte, azt mondta sikerült mindkét problémát megoldani,a szalagpótlás is megtörtént. A kutyus viszont nem javult, láttuk, hogy továbbra is fájdalmai vannak, pedig nagyon vigyáztunk rá. Egy másik orvoshoz vittük el, akit ajánlottak nekünk, újra meg kellett müteni, most már teljes szalagszakadással, és kiderült, hogy Fux doktor el sem végezte a szalagpótlást. Az árát persze elkérte, a pénzt zsebre vágta és még számlát sem adott. Sajnos, a kutyusunk lába soha nem lesz már tökéletes, mindig sántitani fog kicsit. A részleges szakadást könnyebb lett volna helyrehozni.

Ha valaki ortopéd szakorvost keres, az Ortopédiai Egyesület tagjai közül válasszon. Mint kiderült, Fux Attila nem tartozik közéjük.


Sajnos bedőltem a Fux doktor dicsőítő kommenteknek és vele műtettem meg a kutyánk térdszalagját.Hatalmas hiba volt!
Teljes kíméletben volt a kutyánknak része és 2 hónap után máris elszakadt a szalag amit alkalmazott!!!!Ráadásul gyulladt és fájdalmai vannak.
Bánom,hogy nem hallgattam az orvosunkra.Abszolút ellene volt,hogy hozzávigyük mert személyesen ismeri.És megmondta,hogy nem adná a kezébe a kutyáját.

Sajnos neki lett igaza:((