Zera Era Creative Commons License 2018.12.15 0 0 13217

Ne kerteljél, nyugodtan oszd meg, tudja meg minél több lakó, annál is inkább, mert bárhol előfordulhat, ami az első ütem B-ben!

A fűtés rendszer ahogy az éjszakai üzemmódról átvált a nappalira, a csővezetékek berezonálnak olyan szinten, hogy a falak majd berobbannak. Hangfelvételeket készítettünk többen az esetekről. Félelmetes, amikor erre riadunk fel hajnalonként.

Kérdések sorait tettük fel az illetékeseknek, válasz általában a következő: "Nem tudjuk. Nincs megfelelő szakember"

Ki végzi a karbantartást? Erről dokumentáció? Kik mennek/ mehetnek be a kazánházba a 7.em-en? Két meghibásodott szivattyúból miért tákolnak össze egyet? Miért nem lehet cserélni? Bő egy hónappal ezelőtt cirka 10 lakás lakói nem aludtak, olyan elviselhetetlen zajforrás volt jelen. 

Hogy engedheti meg magának ezt a lezser stílust a közös képviselet? Pontosan egy évvel ezelőtt volt egy robbanás a lakónegyedben, mai napig nincsen rá konkrét válasz, hogy mi is történt valóban. Mesék annál inkább terjengenek.

Természetesen az összes hiba bejelentés, levelezések, hangfelvételek mentve vannak visszamenőleg. Megoldás a mai napig nincsen. 

Véleményem szerint a hosszú évek alatt megspórolt összegek, amiket a karbantartásra kellett volna fordítani ( hol van az az összeg?) most megbosszulta magát. Mindennek a levét, mi lakók isszuk meg. Köszönjük a becsületes és lelkiismeretes munkát a kk-nak! Egy biztos, folytatása lesz az ügynek.

 

 

Előzmény: Kondorosi Lakó (13216)