Adricsek33 Creative Commons License 2018.12.14 0 0 2820

Igen, a jobbal sokkal inkább, a bal csak kicsit. Tulajdonképpen lehet, hogy eddig is így láttam, csak nem vettem észre, csak most, hogy jobban odafigyeltem, mert azt hittem, valami komoly baja van a szememnek. Egyik ismerősömnek van egy ledes órája, s már évek óta mondom neki, hogy én nem látom, hogy ez az óra mennyit mutat, mert merő homály az egész. 

De mint írtam, ha alulról eltakarom a látómezőn,nem szűnik meg,felülről meg igen, egyből kitakarja a fenti egy szellemképet. Voltam egyébként neurológusnál is, de azt mondta, hogy nem gondol komoly bajt emögött.

Elmegyek egy másik dokihoz, lehetséges, hogy a túl erős dioptriát meg az amúgy nem szükséges cilindert nem viselem? Eleinte annyira erős volt nekem ez a szemcsi, hogy a vizuális ingerektől majdnem hánytam. Rendesen éreztem, ahogy a fén,beemgy a szememem át az agyamba, s ingerli a gyomrom 😂Hát nem tudom...meg ha valami gyulladás,stb lenne, azt anno az adjunktusnak nem kellett volna kiszűrni? Vagy a kezdeti probléma és ez teljesen más gyökerű? Kb 3 hét telt el az átmeneti homályos látás és a szellemek közt. S utóbbi csak azután jött, hogy elkezdtem(mégha csak ímmel-ámmal is) ezt a szemüveget. Egyébként meg gyakran leveszem, s mikor felteszem vissza,olyan mintha bebandzsulnék egy pillanatra. Mintha ugrana a szemem. Jajj, eskü kihajítom, habár akkor nekimegyek a falnak 😂

Előzmény: zge21 (2819)