gibbonpitti Creative Commons License 2018.12.13 -2 0 16201

azért itt mélyebb összefüggések is vannak,mondjuk én már pár kályhát feláldoztam h megtudjam ezeket....és nem 1-2 db-ról van szó.

 

a magas ló meg....ha a pénzt nézném elsősorban akkor ember elhozza a kályháját(csak webastozok ez fontos) és mondjuk csak a gyertya szorul cserére....de én már látom élő adatban h a panel is kezdi feladni de még megy azért.na akkor ennek az embernek kicserélem a gyertyát.majd felhív olyan 20-50 indítás múlva h megint nem fűt.na elhozza én meg adok neki egy új ecu-t....de én inkább még az első találkozáskor korrigálom az ecu-t ha még lehet pedig ez kvázi anyagi veszteség,de erkölcsi nyereség másik oldalon csak ezt sokan nem tudják,mérlegelik nevezzünk aminek akarjuk.

 

és ez csak egy dolog.....majd amikor mondjuk végig izzít a kályha amíg megy a fűtés...és nem tudod mitől van...lehet egy tucat oka....és folytathatnám.

 

hidd el ez nem misztifika csak ez nem egy szaros talpas amit otthon megstupekol az user.

 

van aki otthon búvárcsövezi a tankot és utána meg felhív h most meg a szintjelző nem mér neki rendesen...ez lehet a webastotól,  és ez napi rutin sajnos.

Előzmény: László Tury (16195)