Nah nem bírtad ki mi? :D
Szóval, értem, tehát az itteni önjelölt, ügyeletes bősz rejtélyvadász és mítoszgyilkos megmondóember (akit általában senki nem kérdez, de azért beleszól, méghozzá jobbára igen arrogánsan, mint ahogy pl most is) szerint ez sem tudományos munka... Oké, nekem mindegy koma... Nekem így is teljesen rendben van, úgyis jobban szeretem a mítoszokat és rejtélyeket (és hát még mindig ebben a szekcióban vagyunk ugyebár... nem is értem, mit keres itt ilyen nagy vehemenciával, egy ilyen hevesen erőlködő, láthatóan elképesztő okos, tudományoskodó arc... hiszen csak magát hergelheti és égetheti... de hát biztos mazochista vagy...)...
Köztudott, hogy egy magára valamit adó tudósember (mégha papírja sincs hozzá de tudományos igénnyel próbál kutatni), nem ereszkedik le erre az ezo para szintre... nemde? ;)
Hisz tudod, hülyékkel vitázáshoz le kell menj a szintjükre, és ott meg legyőznek a rutinjukkal... ;) :D
Tehát akkor a konklúzió, ez is áltudományos (legjobb esetben paratudományos) expediíció volt, és ahogy nem is bizonyították, nem is cáfolták meg a Tayos barlang legendáját... a mítosz legenda és rejtély tehát marad... hát köszi XD
(amúgy mindig mindent értettem, max te nem értetted hogy értem... illetve azt sem hogy sokféleképpen lehet érteni sok mindent... aki hinni akar, annak magyarázhatsz, meg cáfolgathatsz: szélmalomharc...és szerintem ezt most ezzel le is zárhatnánk, mert innen kezdve, a szokásos céltalan szánalms csörte kezdődne)