emem
2018.12.12
|
|
-10 2
1345
|
megnéztem a filmet, reagálok részletesebben is.
"Nem hozzáférhető legalábbis én nem találtam a neten sehol"
ezek szerint a gugli nem a barátod.
"Ha jól értettem Armstrong lánya is velük volt."
rosszul értetted, a filmben szereplő hölgy Eileen Hall, a 76-os expedíciót szervező Stanley Hall lánya.
"lézeresen is méregettek, meg szonárral is"
maradjunk annyiban, hogy egy 3D-s lézerszkennert használtak, konkrétan egy Urbica TX-et.
"Az eddigi legprofibb expedíció volt."
határozottan nem, ezt honnan vetted? a 76-os expedíció ennél nagyságrendekkel jelentősebb volt, ahogy ezt 1135-ben írtam:
"a tudományos munka zömét különböző szakágak képviselői (régészek, geológusok, botanikusok, zoológusok, ornitológusok) végezték, tudományos publikációk tehát az ő egyéni munkájukhoz kapcsolódóan születtek, nem pedig az expedíció egészéről."
"Sajnos egyelőre ezzel megcáfolták a Tayos barlang legendáját ezzel, hacsak nem összeesküvés és csalás és nem is abban a barlangban voltak, hanem egy másik hasonlóban... ;)"
erre utaltam sok hozzászólásban, amikor verifikálhatatlannak és falszifikálhatatlannak minősítettem Móricz állításait - akkor nem értettted, hogy miről beszélek.
"abszolút tudományos munka!"
távolról sem az, ezzel a kijelentéssel legfeljebb magadat minősíted. az Expedition Unknown sorozat Joshua Gates főszereplésével készül, aki egy ősi űrhajós-hívő bohóc. ezen kívül összesen 2 tudóst nevesítenek a filmben: Dr. Florencio Delgado régészt, ill. Dr. Theofilos Toulkeridis geológust. ez idáig rendjén is lenne, ha Hall és a geológus amúgy nem egy ilyen öko-ezoterikus mázzal leöntött projektben működnének együtt:
https://www.tayos.org/ |
Előzmény: Törölt nick (1342)
|
|