Aszpirin Creative Commons License 2018.12.12 0 0 10358

Köszi! Nekem is sikerült!

A portál egyelőre arra jó, hogy lasuuk, kezd működni.

Egyelőre semmiféle app csomag nincs (nincs shop), egyelőre két funkciócsoport van “Manage my cars” és illetve Remote Cockpit. Az előbbivel szervizielérhetősegi infókat tudok megnézni, valamint hozzaadni vagy törölni lehet autókat.

A Remot Cockpit egy fokkal érdekesebb, itt van egy Status, egy Control meg agy Map fül.

A Status alatt nekem az időjárás jelenik meg, egyelőre ennél még a szar “barna! BMW Connected app is többet tud, de nyilvan itt lesz majd mindenféle infó (üzemanyag mennyiség, kilométeróra stb... ilyenekre szamítok). A Control alatt van néhány keefunkció, többek között lehet memót küldeni az autóra (és ez működik is), meg képeket (ez nálam nem működik, állandóan azt írja ki, hogy a kép neve nem lehet hosszabb mint 40 karakter), illetve lehet newsfeed-et beállítani (ez hasznos lehet, demég nem próbáltam, hogy megy is), valamit engedélyezni lehet a “Send to Car”-t (akármit is jelentsen ez).

A Map alatt pedig megmutatja az autó aktuális helyzetét. Ez hasznos lehet, és működik is.

Egyelőre játéknak jó, és látszik, hogy dolgoznak rajta.

Az tetszik azért, hogy az autómat szín- típus- és felnihelyesen mutatja a képen, valamint meg is lehet forgatni, szal ha még nem ismerném, hogy néz ki, akkor ez egy nagyszerű funkció ☺ (parasztvakítás rulezik, se első időkben ezt így kell, én is ipari területen dolgozó szoftverfejlesztő vagyok, mi is így csináljuk)

Én nagyon várom, hogy legyen app store is benne...

Előzmény: peri77 (10351)