Törölt nick Creative Commons License 2018.12.11 0 1 46335

OFF

1. A kérdés nem erre a fórumra való, én is megkérdezhetem, hogy állatkertben oroszlánokat nevelsz, ezért ez a neved? Azért mert kedvelsz valamit, nem biztos, hogy űződ is.

2. De ha kíváncsi vagy rá: van zeneiskolai végzetségem, kb 6-7 évet töltöttem zenetanulással régen zeneiskolai keretek között + magánórákon is előtte utána, van zenész szakvizsgám, még a korábbi rendszerből, de fogalmam sincs hol van már. Mellette volt néhány zenekar is amiben játszottam anno. De kb már 10 éve nem volt hangszer a kezemben komolyabb szinten alkalmi esetektől eltekintve. Évente egyszer kétszer összejövünk  volt zenekarommal, bohóckodunk kicsit, és eldöntjük, hogy újra zenélni fogunk. Aztán mindenki hazamegy és éli tovább az életét. Bár pont mos t tervezek zongorát venni, de félek nem lesz rá időm a jövőben, vagy pár dolgot el kell dobnom (hobbi kategória semmi nagyobb vágyak).

3. És ha még ide akarunk kötni valamit, kb 10 évig hangemberként (nagyképűen mondva hangmérnökként) dolgoztam. Azaz hang és színpadtechnika, hangosítás a kisebb esküvőktől  nagy koncertekig fesztiválokig vagy akár nem csak zenei produkciókon (színház, konferenciák, stb) és ezen eszközök javítása is, végfokok, keverők, procik, fényvezérlők, néha, egyebek, néha egy két saját fejlesztésű eszköz berakva a rendszerbe.

A zene szeretete megmaradt teljesen, rendszeresen koncertre járok, stb. Remélem kielégítő volt eme szeletem....

ON

Előzmény: Leon1 (46331)