Hajnibaby13
2018.12.08
|
|
0 0
23898
|
Sziasztok!
Egy kis megerősítést kérnék tőletek. Van egy nagyobb tengerimalac fiúcskánk, ő kb 8 hó körüli nagyfiú. Ma végre megkapta a társát, egy pindur szintén kisfiút. Az összeszoktatást úgy csináltuk, ahogy kell. Semleges helyen, szépen elvoltak, órákig. A nagy persze körbekurrogja milliószor a kicsit, de az a helyzet, hogy ezt még így este is folyamatosan műveli, most is, hogy már beköltöztek a ketrecükbe. Persze mindent átmostam, ecettel is, nem érződik semmin a régi "egyedi" szaga, tehát ezt a kört is lefutottam velük. Kint békések voltak, együtt pihentek, nem volt gond. Csak abban nem vagyok biztos, hogy a folyamatos kurrogás a kicsi felé (és a kicsi vékony kis "válaszcsipogásai?") mennyire normálisak. Nem érzem eddig fenyegetőnek. Tudnátok tanácsot adni, hogy mik azok az apró intő jelek, amik bajt jelenthetnek? Vagy a nagy vajon még mindig nem fogadta el a kicsit? Van bármi tanácsotok, hogy miben tudnék esetleg segíteni még nekik, hogy jobban összebarátkozzanak? (Direkt újra ellenőriztem őket, mindkettő határozottan fiú :D) |
|