Jhzuzt Creative Commons License 2018.12.05 0 0 473

Ott a Kiséri Állatorvosi Rendelőben...hallassz engem Bandi Baba,Banduskám?
Látom nagy előszeretettel töröltettek mindent ami Maya halálát forszírozza.

Ok akkor beszéljünk Belzyről. Belzyre kb 5-6 ezer dollárt költöttünk kint,mire a klinika igazgatója eljött hozzánk,és Ő kért meg rá,hogy ne költsek többet rá higgyem el,hogy a szemidegek olyan károsodást szenvedtek,hogy fizikai képtelenség,hogy Belzy lásson valaha is.

Magyarországra jöttünk,megkerestünk. Te a Belzyt kezedbe véve az udvaron megállapítottad semmi baj nincs itt jól lát. Meg is pislogtattad,amit én már akkor láttam,hogyan csinálod. Én olyan kutyát is meg tudok pislogtatni,akinek eltávolították a szemgolyóját.
Megoperáltad,teljes siker,Belzy lát,asszem a Bors magazin címlapjára lett téve a szentesi csodadoktor nagy cikkel. A probléma csak anny,hogy Belzy a műtét után sem látott egy centit sem,de a feleségemmel nem szóltunk.
A te bevallásod szerint mi indítottuk be a rendelődet,lettél országos hírű,amerikából hozzák hozzád a kutyákat műteni. Te azt mondtad nekünk köszönheted,hogy beindult a bolt.
Ebben az esetben egy hazugságra épül a vállalkozásod,mert Belzy nem látott műtét után sem. A mi hibánk is,szólni kellett volna,hogy emberek ez nem igaz!
500 dollárt fizettünk neked kézbe a műtétért,számlát természetesen nem kaptunk.

Mindezt kizárólag azért írtam le több helyre,mert egy pillanat alatt a "nemtom nem vótam ottan" -ból egy kackiás huszár lett belőled aki mindent megmagyaráz,és védelmébe vette a kollégáit. Fuxot pl,akiről na nézz oda,sorba jönnek a pozitív kommentek. Gyerekek legalább ne nevettessétek már ki magatokat:)

Én már nem gyászolok. Ti változtattátok meg az életem. Pl az ilyen szavak,hogy bizalom szeretet,barátság,megbízhatóság,felelősség,hit...veletek szemben nem működik.

Na majd folytatom most a kilenc órás eltérés miatt ideje zárni a boltom.