Mogorva Creative Commons License 1998.09.24 0 0 136
Lucifer kollég!

Ez a Ni-MH rátöltés tuti infó? Mert eddig úgy tudtam, hogy az annak sem válik hasznára, ezt kizárólag a Li-ION aksikkal lehet büntetlenül megtenni hosszab távon. Jó lenne ha valaki hozzáértő (ha van a vonalban ilyen), eloszlatná a homályt meg a képzelgéseket.

Amúgy pedig jól mexívtam manapság, mert vettem az 5110-hez egy Li-ION akkut, abban a reményben, hogy most aztán hű de jó lesz nekem. Na az is lett. A 3-ik teljes feltöltés után is az alábbiakat produkálja: (A kis ügyes...) Készenléti idejére nem lehet panaszom, simán viszi az öt napot. Nade amint elkezdek beszélni is rajta, akkor 10-20 perc beszélgetés után már csipog, hogy tölteni kell! (?????) Viszont azután hogy bontottam a vonalat, kb. 10 perc alatt a szintjelző visszakuszik majdnem teljes töltöttségi szintre. (???) Szóval kicsit gyagyásan viselkedik ahhoz képest, hogy közel 10000 Ft-ot volt képük érte bezsebelni. Ez ugye nem normális viselkedése egy ilyen akkunak? A gyárilag kapott Ni-MH aksival tökéletesen működik, csakhát jóval nehezebb vele a cucc, aztán jól lehúzza a zsebem. Merhogy ott vagyok kénytelen hordani, mivel a hideg kiráz az övcsipeszes műmenedszer utánzatoktól...
Mert ez Lithiumos cucc valami eszement pillekönnyű valami, akár egy darab műanyag.
Annyit is ér????


Amúgy nem lehet valahol azt a CHIP cikket a neten elérni? Lustaság, ugye félegészség. Én meg makkegészséges vagyok szerencsére. :)