Latex Bond Creative Commons License 2018.11.23 0 6 16408

Szintén színmániás! De ezt Te is tudod rólam. :)

Mindig is unalmasnak tartottam a kommersz fekete/piros színpárostól elszakadni képtelen gyártókat. És az a mai napig érvényes, hogy minél vastagabb latex anyagról van szó, úgy csökken a választható színek száma és a sor legvégén (a heavy rubber kategóriában) jószerével már csak a fekete vagy esetleg a clinical red marad.

 

Amúgy meg nagyon jó a kérdés, amit try_it lejjebb felvetett, mert engem is kifejezetten vonzanak a latexbe (vagy más általam fetisizált anyagba, pl. műbőrbe vagy lakkba) álmodott "hagyományos" vagy akár utcai ruhák adaptációi. Anno is többnyire ilyeneket igyekeztem csináltatni és a mai napig is inkább csak ezekre vadászom.

Engem a bő szabás is ugyanúgy meg tud fogni, sőt, talán még jobban, mint a cuppanós, mert sokkal több játéka van egy ilyen ruhának, mint a testkövetőknek és épp a szabásával, a megfelelő testtájakra tervezett "bőségével" lenne például képes kicsit konszolidáltabbá válni mondjuk egy cicaruhánál.

William Wilde-ot például ebből a szempontból kifejezetten kreatívnak találom: https://www.williamwilde.com/

Volt neki régebben több olyan kollekciója, ami formabontó volt és akkoriban újdonságnak számított (de talán még ma is megállja a helyét), csak sajnos a honlapján ezek a kollekciók már nem találhatóak meg. Ilyen volt pl. a Filthy Wilde a maga jáde zöld ruháival, amiből alább becsatolok 2 estélyit vagy a Dairy Queen, ahol meg hagyományos anyagokat ötvözött latexszel. Ezek akár utcán is vidáman hordhatóak lennének. :) Na jó, egy estélyi azért nem kimondottan oda való, de abból is könnyedén lehetne szolidabbat varázsolni, akinek van ehhez affinitása és tehetsége.

 

Visszatérve try_it kérdéseire: igenis van igény a konszolidált verziókra is, csak nemigen van, aki ezeket igényesen kivitelezné és igen, jobbára csak pénzkérdés és tervező kérdése az egész.

Aki viszont csak otthoni játszadozásra vagy fétis partikra szeretne "extremizálódni", annak bőven elég a megszokott testre feszülő cuccok tömkelege.

 

Előzmény: MissRuby (16401)