altimus Creative Commons License 2018.11.22 0 1 85881

> Nocsak, nocsak! A Soros"egyetem" nincs az első tízben - Magyarországon. Jó lett volna, ha az egész listát közlik és akkor megbizonyosodhatnánk, hogy legalább a Károly Róbertet vagy a Gábor Dénest megelőzik.

 

nem, nem elozik meg, ugyanis a soros "egyetemen" nem folyik alapkepzes, ugyhogy termeszetesen nincs benne az "egyetem" az alapkepzest is nyujto egyetemek listajaban.

 

> Vagy inkább arról van szó, hogy még a hvg szerint sem egyetem a politikai és jogi zűrökkel terhelt janicsárképző?

 

termeszetesen a hvg szerint sem egyetem a soros "egyetem", abban az esetben ha a magyar torvenyek szerinti egyetem definiciojat hasznaljuk, miszerint egyetem az ahol alapkepzes is tortenik es a bolognai rendszer szerinti mester es doktori kepzes is. a soros "egyetemen" csak az utobbi ketto tortenik.

 

nincs ebben semmi csoda. sot mi tobb a pontos valasszal te is tisztaban vagy, csak trollkodasi cellal tetted be a linket es a buta, rosszindulatu hozzaszolasodat.

 

amugy ha a soros "egyetem" az utolso helyen rangsorolodna akkor se tortenne semmi. a hallgatok el tudjak donteni, hogy akarnak-e az adott intezmenyben tanulni, az oktatok, kutatok, dolgozok meg el tudjak szinten donteni, hogy akarnak-e az adott intezmenyben dolgozni. sot mi tobb, a munkaadok is el tudjak donteni, hogy akarnak-e az adott intezmenyben vegzett embert alkalmazni.

Előzmény: epres túróhab (85880)