goldenwing Creative Commons License 2018.11.19 0 0 63828

Paganini szépen futotta a kűrjét de nincs flipje és csak egy lutza van a kűrben, ami hátrány egy Eunsoohoz képest akinek van két lutza meg flipje is. A koreai lány nagyon tehetséges amúgy, jó a korcsolyázótudása, jó előadó már most ilyen fiatalon és az ugrásai is megvannak, remélem a fejlődése töretlen lesz.

Kolyadát én is nagyon sajnáltam, ha csak a korcsolyázását nézzük szerintem Hanyu után ő a legteljesebb, legszebb korcsolyázó mindent egybe véve. Nagy problémája, hogy fejben gyenge, nem jó versenyzőalkat. :( Tegnap egy orosz lánnyal beszélgettem, azt mondta hogy a probléma abban lehet, hogy náluk nem beszélnek sérülésről csak ha nagy baj van, vagy sportpszichológust se használnak ha kéne, és Kolyada már rég azon a szinten van akinek szerintem el kéne ilyen segítség. Amikor Arutunyannal edzett a nyáron az ugrásai sokkal jobbak voltak, és lehet hogy a környezetváltozás is jót tett neki. Az olimpia után rengeteg kritikát kapott, hogy mennyire gyenge mentálisan és szerintem nem tudta ő ezt még feldolgozni :/

Írtam is neki egy bátorító levelet a versenyen, mert tényleg elkeserítő volt látni ahogy korcsolyázott.

Előzmény: proszim (63825)