taurus99
2018.11.16
|
|
0 1
3653
|
Ahogy elnéztem, utána számolgattam, 3 percet nyerne a vonat. Nyílván, ez is valami. Ha megnézzük, a vonalra fénysorompó kellen Toponárhoz (20-as lassújel) Kisbárapátihoz, Bábonymegyer Tengődi úthoz, illetve Som-Nagyberénynél a 20 as lassújelhez. Ezek mind mind sokat segítenének. Segítene az is, ha kötelező lemme a "figyelj" jelzés. Segítene, ha a két hídprovizórium helyett, valódi híd, vagy áteresz épülne. Segítene, ha Bonnya és Karád között, kivennék az állandó lassújelet. Sokat segítene, ha a vonal valóban a szolgálati menetrend sebességeit tükrözné. Segítene az elmosás károk javítása. Annyi minden segítene. Persze, vannak a MÁV részéről erőfeszítések, de akkor is. Ráadásul, minimális költséggel. Ami drága, az az átjárók fedezése, illetve a kisbári provi átépítése, mivel amilyen szar ott a talaj, az kurva élet, hogy cölöpalap kell neki. Azt nem tudom, hogy létezik e olyan pályázat, ahol az únió ad pénzt ilyenekre. Bár, az is kevésnek bizonyul, mert 25 % -kal minden túl van itt árazva az építőiparban. |
|