Mazsola0070 Creative Commons License 2018.11.15 0 0 3319

Valamelyikőtöknek esetleg van valós tapasztalata a debreceni Csokonai Étteremről? A közeljövőben megyünk Debrecenbe pár napra, valóban olyan hiper-szuper a hely? Érdemes oda elmenni?

 

Azért kérdezem, mert az ittjartam.hu-n néztem debreceni éttermeket, és meglepődve láttam, a Csokonairól olyan értékelések vannak, mintha Magyarország (a világ?) legjobb étterme lenne, illetve, mintha Ramsay legújabb 18 Michelin-csillagos helye nyílt volna meg Debrecenben.....:)

 

Apró szépséghibája a dolognak, hogy az elképesztően nagy számú értékelőjéből szinte mindenki csak azért regisztrált, hogy a Csokonait értékelje, és ezek az "értékelők" minden kategóriában a leg hiper-szuperebbre értékelik,kb. az előző bekezdésben írt stílusban.

 

Nyilvánvaló, hogy ez az étterem (nagyon ügyes) gerilla marketingje lehet, más kérdés, hogy ezt az egyébként objektívnek tűnő honlap üzemeltetői miért engedik.... 

 

Na szóval a fentieket csak azért kérdezem, mert a gerilla marketing hatására érdekelne a hely, de jó lenne azért tudni róla valós információkat is.