KsGr41 Creative Commons License 2018.11.13 0 0 2986

Szia GrG !

 

Nem tudom azóta meddig jutottál a kerékcserével nekem ma került fel a téli szett. Tapasztaltam pár érdekességet leírom röviden.

Nem okozott problémát az új felni szett , nem kapcsolt be a guminyomásos hibajel  a csere után ! Mikor jöttem el a gumistól már feltűnt , hogy nincs hibajel de ott voltak a nyári kerekek a csomagtartóban . Gondoltam  ha lepakolom a kerekeket és elindulok egy próbaútra majd akkor lesz "hőbörgés-villogás " a műszerfalon a keréknyomás miatt . Semmi nem volt , pedig az olyan kicsi rádióadókat mint amiket a TPMS szenzor is tartalmaz 1Km  távolságból már nem lehet érzékelni. Több Km-es úton pedig végképp elő kellett volna jönnie egy hibajelzésnek. Semmi nem volt !

Viszont egy hűvösebb októberi reggelen bejelzett a guminnyomás lámpa és fújtatni kellett a kerekekbe ,hogy kialudjon újra.

A kocsi 2017-es gyártás , de a 2016-os modell év szerinti kialakítású. Hátul is tárcsafék van rajta és gyárilag könnyűfém felnikkel szerelten vettem , most a téligumikkal acél felni került rá.

 

Üdv

 

 

Előzmény: GrG (2969)