DEBRECENIVSC Creative Commons License 2018.11.10 -1 2 209386

Kellett egy vereség, mert kihalt volna a fórum, esőre jönnek a ....

 

Úgy tűnik mi ilyen felhozó csapat lettünk, a legnagyobb gödörben lévő / kiesőnek vélt csapatok valamelyikétől legalább egyszer kikapunk jellemzően az utóbbi 2-3 évben.

 

A meccs valóban élvezhetetlen volt nincs mentség, SZÉGYEN, rossz passzok sorozatban, megint nem tudtuk a támadókat megjátszani, ha sikerült néha ők vesztették el szinte azonnal, a védelem gyenge meccsek óta (következő meccsen összeáll a Szatmári-Pávkovics kettős), de most a középpálya volt a leggyengébb láncszem kompletten, a cserék meg nem nagyon emelték a szintet, nem úgy mint az utóbbi időben szinte mindig, egyedül Szécsi tett hozzá valamit, de az kevés volt ...

 

A vereség ellenére szerintem továbbra is reális lehet a 3.-4. hely elérése (kb 25-30 pont elég lehet hozzá), de két hét múlva kiderül mit is érnek a játékosok ... DVSC-Vidi meccs, addig lesz idejük helyreállítani a vágányt, mert ez egy kisiklás volt.

 

ui: Bár mostanság nem nagyon lehetett panasz a játékra (engem csak az zavar/t, hogy minden meccsen kapunk gólt) mégsem nőtt a létszám, most egy valóban gyenge meccs után arra mutogatni, hogy NA ezért nincs "nézősereg", kib@szott nagy butaság és alibi szöveg egyben, mindamellett nincs mit szépíteni tényleg gyászos volt a foci részünkről egy rém gyenge Diósgyőr ellen, amelyik most kapott egy kis reménycsomagot, de ha nem igazolnak 4-5 meghatározó játékost kiesnek a faxba, jöhet ide akármilyen edző.

 

Előzmény: LokiFan16 (209381)