Pranit Creative Commons License 2018.11.07 0 0 989

Itt tudod megnézni mennyibe kerülnek a jegyek egyenként https://www.airtahiti.com/one-island-ticket

én most egy Tahiti- Bora borára kerestem rá, majd egy Fakarava-Tahitire, mindkettö 190 euro, szóval olyan nagyon sokat nem kell ingázni, hogy megérje a pass, szerintem olyan 3-4 szigetes túrától érheti meg, de mindig meg kell nézni elötte, ha már tudja valaki, hogy hány sziget és melyik sziget van tervben, hogy hogyan alakulnak az árak, mert a  pass-ok ára is változó a benne foglalt szigetektöl függöen.

 

 

A pass-t kérdezted, hogy arra hogy lehet foglalni, ha itt a book-ra kattintasz, https://www.airtahiti.com/multiisland-ticket

utána be tudod állítani a járatokat, dátumot, egy össszeg fölött már mindig csak a pass árát írja ki, akkor is, ha még adsz hozzá plusz járatot.

De itt már mi is belevesztünk a foglalásba, mert nem minden nap van mindenhonnan és mindenhová járat, és a járatokat össze kellett hangolni a szállások foglalásával is, és 5 szigetnél ez már nem volt annyira egyszerü, itt bíztuk inkább az irodára a dolgot… De ha rugalmas vagy szállás terén, akkor nem lehetetlenség egyedül megoldani, de nekünk konkret elképzeléseink voltak, mert középkategóriás szállásokból viszonylag kevés van. Ha mindegy a szállás, mert elalszol egy üres szobában is, vagy tele vagy lével és bármely luxusszálloda megfelel, akkor rugalmasabb lehet az ember. :) 

 

 

 

 

 

Előzmény: moonwalkr (986)