repcsepista
2018.11.06
|
|
0 0
1369
|
I'M A NATIONALIST!? 1.: Az összes álmaim ma is valóáság... sőt ha figyelitek 11 Züdamcsi ország fog össze...Golán ellen, meg az egész batár, s ha elkezdik egymást atomozni...azt pontosabban leirtem de nem elég részletesen, deee... 2.: Én ténleg egy USA FIRSTES (CSAK RON PALCSI MEGOLDÁS VALA) AMICSI ELŐSZÖR MINT MINDEN ORSZÁG...AHOL MINDEN EMBER...na ma erről ugganés ez egy embertelen világ, angyali világ...ahol ÉHEN A KIRÁLY (sose lehet őket kielégiteni!!!) S JÖN A KIRÁLYOK KIRÁLYA...amihez van felmenő vagy lefetye csak a leve...löttylotty taton habarcs az Egekig habbzzz... 3.: A holnap nov, 6. s a kezdettüktől foga minden az egykéz -világURalomért történik...amit az álmaimban nem fog történni...(ez amit ez, ez nins!!!) de mégzse vagyok én zse bitta benne...mert az EMBEREKNEK (rek vagy ker) TALLPRA KÉNA ÁLLNI MEG...STBBB...NINS TBCCC..TRÖBBET NEM NEM SSS... 4.: Tróha minden IZRÁELERI...itt nem ellenzek senkit (nem tudom mi az hogy Izráel??? - egyzerüen nem tudom gondolni vagy el képzelni s most mi van?) hanem akik kezében van a PÉNZURALOM S PÉNZ KONTROLL AZOK AZÉRT MEG AZÉRT IS...csak nem gondojátok hogy NEMZETI CUCCLIZMUSA na AZZAL HOGY AMCSI FÜGGETLENITTE MAGÁT AZ U.K. AZZAL AMCSI...HA MINDEN EMBER EGYENLŐ, CSAK AZ AZ EMBER VALA!!! Ami érdekes mert PONT A FORDIT TOTA AZAZ KI MI AZ HOGY MBŐR BRRR... ...Isten barma... ne bőgjé bubububuuu... ...U.i. mindegy ki nyel...aki mer...ellenberger holnap megmondom hogy...mi van? -emlékeztek...egy párt lett csa csa csahojjj...izráler! |
|