"...szűklátókörű, amatőr, senkiháziak vannak döntéshozó pozícióban..."
Ez egy általános igazság ami globálisan igaz az egész Magyar állami szektorra, ánblokk.
Mondjuk én azon csodálkozom, hogy az itt "jelenlévők" közül soha még senki nem tette szóvá, hogy sem a feladóvevényen sem az EMS dokumentumon nincs akkora hely, hogy egy hosszabb címet bele lehessen írni.
A feladóvevényen konkrétan akkora hely van kihagyva a címzett nevének és címének amekkora az a mező ahová a küldemény súlyát lehet beírni.
Hogy b***ta volna telibe a m*****s k***a a****t az a büdös tetű aki megtervezte.
Legutóbb 2 hete kérdeztem rá a postán a vezetőtől amikor Thaiföldre küldtem egy EMS-t, hogy hogy a picsába lehetséges ez?
Azt mondta aki ezt megtervezte életében nem járt postán és nem adott fel semmit.
És ez a feladóvevény így néz ki amióta az eszemet tudom (tehát több 10 éve! ) és soha senkinek nem jutott eszébe áttervezni.
(meddig tartana? 15 perc?)
Végül - mivel a Thaiföldinek olyan hosszú volt a címe mint egy Liaz szerelvény - megmondtam a vezetőnek, hogy ha kitölti úgy a címet, hogy az beleférjen a rublikába veszek neki egy családi házat.
Persze nekiállt és valahogyan mikroírással megpróbálta belegyömöszölni de csak kilógott...
Agyonkínoznám az ilyen köcsögöt.
Arra persze nem gondol az állatja, hogy még ha sikerül is esetleg kitölteni bolhabetűkkel azt a világ másik végén valakinek majd el is kell tudni olvasnia teszemazt Übzegisztánban és ha nem sikerül jön a kínlódás amit megintcsak TE a fizető ügyfél fogsz bukni ha visszaküldik nem jó címzés miatt.
Gyerekek itt SOHA SEMMI nem fog változni amíg a villamos nincs a tetejére borítva!