Ztn74 Creative Commons License 2018.11.01 0 0 61201

Te valamit benéztél megint. 

Én nem azt írtam ,h a tiédet is csak ennyiért fogják elvinni, hanem azt, h az FB n folyamatosan hirdetnek fillérekért MK2 ket, én sem adnám oda az enyémet 1M alatt, de ismerve a vásárlói szokásokat, előbb vesznek 600 ért.

Nem azért nem veszek Fiesta sportvan t, mert ciki, hanem mert semmit nem veszek amiben kilátszik a lemez az utastérben. /Starlet, Doblo, pár Caddy, Combo stb /

Idén 1 megyei matrica + 3x havi matrica volt az igényem, a Fiestádra kellene az éves, mert úgy van kitalálva ,h azt vegyél D2 re.

Plussz tuti elfelejtenék matricát venni az utánfutkosókra és jönne a bünti. Milyen dolog már, ha ezzel húzod nem kell matrica, ha azzal húzod kell!!!

A matrica árkülönbözetből elmegyek kb 2800Km et a 2 literes többletfogyasztással.

Az üzemanyag ÁFA tartalma dologba ne menjünk bele, itthon mindenre van megoldás. 

Még mindig azt gondolom ,az automata váltó pont nagyvárosi araszoláskor könnyíti meg az életem, vidéken ,nagy távolságok megtételekor nincs érdemi komfort különbözet. Kevesebbet váltottam Poprád ig, mint Bpesten csúcsidőben 40km a városban.

Plusz személy szerint agyfaszom van attól, hogy az emberek ráhúzzák a kormányt a másikra, /mert az OMV kúton kerüli ki a sort a Gyáli út M5 felé, és be akar vágni eléd jobbról, nem Q7 X5 stb ről beszélek, akár egy vagonerpozitívval is, vagy a Rudas mögött , ahol megszűnik a belső sáv, mert buszsáv lesz stb stb/, mi lenne ha egy Seicento ban ülsz???!!!

Akkor valami ON is:

Pár napja kókler módon beleflexeltem a légtömegmérő ötszög csavarjaiba és kivettem, kifújtam féktisztítóval , többször is, tudom ,h lemartam a porcelán réteget, és légtömeg spray t kellett volna használnom, de pont be volt zárva minden, viszont cserébe érezhetően sokkal jobb lett az autó, és a fizika törvényeit meghazudtolva kisebb értékeket ír az MFA a fogyasztásomról. A szívócső szenzort is kivettem megtakarítani ,az sima csavarhúzó. Mondjuk arról fogalmam sincs ,h nyomásmérő vagy hőmérséklet érzékelő / motor váltó felőli oldalán /. Kisebb gázpedál állásnál gyorsul ugyan úgy, és alacsonyabb fordulatról könnyebben elgyorsul. 

Azt hiszem érdemes másnak is megcsinálni volt rajtuk trutyi rendesen.

Előzmény: KawaBazsy (61199)