Westiegazdi7 Creative Commons License 2018.10.29 0 0 9816

Üdv mindenkinek!

Végső elkeseredésemben írok ide..
Nekem is westie kutyám van aki westie bőrbetegségben szenved..viszkető bőr,szőr tépés a lábain és a hátán, majd a szterodtól begyulladt fülek,..és ami a legfőbb baj okozója a legyengült immunrendszer a szteroidtól+a betegségtől (ezt a gyógyszert mar nem kapja,mert az elején javult aztán ettől sem)
Mostmár odáig fajult,hogy amit kapott terbisil nevezetű gyógyszert az sem hatott..Jelenleg a pyassant szedi meg emellé ajánlották a sporimune nevezetű cseppet ami 25 napra lenne neki elég és elvileg az sem biztos hogy hatásos..16 ezer forint 25ml(Esetleg aki használt ilyet a kutyánál mi a tapasztalata róla?)
Reménykedem benne hogy itt sok westie gazdi van és arra lennék kíváncsi hogy valaki tudna e tanácsot adni vagy van-e ezzel kapcsolatban tapasztalata?? 7 éves westie kutyáról van szó.
Nagyon nagy segítség lenne hogy mi vált be,mit szedett ,milyen tápot eszik stb..:(
Az egyik állatorvos azt mondta hogy ez a westie betegség nem múlik,maximum csillapodik de aztán visszatér, és meggyógyulni nem fog..
Azt mondta nem akar elkeseríteni,és az altatást javasolta mert ez csak egy felesleges körforgás,de ezt nem fogom annyiban hagyni!!
Bőrnyugtató samponokon,a szteroidokon át mindent próbáltunk..
Fürdetés után csillapodik a viszketés,de aztán egy idő után újra szó szerint a szőrét tépi vagy pedig vakarózik..
A gyógyszertári krémet is próbáltuk,ez úgy néz ki beválik,de mégsem az igazi,belsőleg is kellene valami..

A fülét mindennap tisztítom, és cseppentek bele.
Ha valakinek van ilyesmi tapasztalata kérjem írjon nekem!!😢😨🙏
Nem adom fel!!😢❤❤❤

Nagyon sokat számít nekem a kutyám és azon vagyok,hogy segítsek neki ahogyan csak tudok,de ez most nagyon elkeserített amit egy állatorvostól hallottam..😭

Válaszokat előre is köszönöm,minden tippet szívesen fogadok.