Longvale Creative Commons License 2018.10.29 0 0 4722

Igen az lesz a legjobb, ha a végén felrakod egyben az összes javítottat. Így epubban nehéz amúgy is javítani (ahhoz vissza kellene mindegyiket alakítani doc-ba).

 

Ez a novella, amit most felraktál docx-ban, a "Bekeretezett bűn", gyakorlatilag egy nyers fordítás és nincs is a szöveg formázva (van bekezdés, ami angolul van végig). Valószínűsítem, hogy összekeverted egy másikkal.

 

***

 

November 28-án jelenik meg A tükrök városa Justin Cronintól (720 oldal). Ez a trilógia befejező regénye. Most már Parszek is elkezdheti olvasni A szabadulást:

 

Az általunk ismert világ letűnt. Vajon milyen új világ váltja fel a régit?

A Tizenkettek elpusztultak, és a mindenre rátelepülő sötétség százesztendős borzongató uralma véget ért. A túlélők előmerészkednek a falak mögül, és nekiveselkednek a társadalom újjáépítésének. Merész álmuk egy reményteli jövő.

Ám a távolban, egy halott, sivár metropoliszban ott várakozik a Nulladik, a Tizenkettek atyja. Régóta kísérti az emberi életét szétromboló gyötrelem, és az átalakulásából fakadó gyűlölet lángja vadul lobog benne. Dühét csak az csillapíthatja, ha eléri célját, és végez Amyvel, az emberiség utolsó reményével, a sehonnan jött lánnyal, aki felcseperedve harcba szállt ellene.

Vére szavára hallgatva Tőrös Alicia, a félelmetes harcos elindul a Nulladik végső menedékébe. Ám ott nem az vár rá, amire számított, hanem egy utazás a múltba. Valamint egy olyan ellenfél, aki egyszerre halálosabb és emberibb, mint azt valaha képzelte volna.

Még egyszer összecsap a fény és a sötétség, s végképp eldől Amynek és barátainak a sorsa.

 

https://www.lira.hu/hu/konyv/szepirodalom/felnottirodalom/regenyek/a-tukrok-varosa

 

Előzmény: zepgyuri (4721)