maztro Creative Commons License 2018.10.27 0 0 49943

Húha, 3-as villamos! :D Sziasztok, 4014 és gcs7e7!

 

Én 2009 környékén kezdtem neki a 3-as villamosvonalnak, és 2011 óta nem nagyon csináltam, ez idő alatt pedig rengeteget sem haladtam, viszont a Gubacsi úttól a Bosnyák térig kiépítettem a felújítás előtti vonalvezetést kizárólag ebben az irányban, a talaj emelkedésekkel és lejtőkkel egyetemben. Néhány gondosan épített, valósághű környezeti objektumom van azokból az időkből, így pl. a Közterületfenntartó Zrt.-nél néhány épület, az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Kar épületei félig, a Szent Kereszt templom (Ecseri út), az ottani 4-emeletesekből néhány, a Nagykőrösi úti felüljáró (Gyáli út egy szakasza).

 

Ezenkívül belefogtam a sárga banán TW6000-es építésébe is, ami szintén haladó állapotban van a "félkész befejezettség" ellenére.

 

Már akkoriban is voltak kisebb felújítások a valódi vonalon, illetve a környezetében változások (pl. a Mártírok újtánál az a várakozó-tömb, az említett felüljáró is másabb volt, vagy hogy egyáltalán a Köteles utcánál is megállt valamikor, stb.), és eredeti szándékom szerint abból az időből is két verziót adtam volna ki, de ebből ma már csak egyet tudnék biztosabban nyomon követni és kiadni a mai új mellé, ami szintén jó lenne.

 

Nem zártam le magamban ezt a projektet, de már több méteres jégpáncél alatt jegelődik, annyi biztos.

 

Nem tudom hallottatok-e róla(m). Egy link: http://users.atw.hu/maztro/

 

"Szárnymunkák" még, hogy a síneket teljesen 3D-sre kezdtem építeni, az összes megállótáblát is az eredeti mására megcsináltam, sablonosság nélkül, és a kábeltartó-oszlopokat/lámpákat is figyelemmel kísérni igyekeztem, ahogy szorosan tartom magam az elvhez, hogy a közeli dolgok lehetőleg részletgazdagok legyenek, a nevezetes épületek pedig elég valósághűek (bár nem átallnék ismétlődés nélkül az összes épületet lemodellezni a közvetlen környezeten belül). Már csak fel kéne törni azt a vastag jeget, és újraélni a világ nyújtotta BVE nyújtotta világot. :)

Előzmény: 4014 (49903)