almart Creative Commons License 2018.10.25 0 0 13477

Koszonom a hozzaszolasokat.

Rutinosak vagyunk "Ausztriaban",szinte minden szegleteben voltunk,lattunk,turaztunk.. .es meg mennyi minden kimaradt,pedig szinte evente visszaterunk.

Evek ota itt vagyok a topikban is,10 eve biztosan,mert szeretem,hogy itt segitjuk egymast,jo tanacsokat,otleteket lehet kapni. 

Szeretem Ausztriat meg ugy altalaban a nemet ajkuakat,mert bar kisse talan merevek,de megbizhatoak,pontosak,amit mondanak az ugy van.

Eddigi utjaink soran sosem volt problema a tajekozodas,egyedul most utoljara. Termeszetesen mindennek utanajarok,kerdezek,figyelem az idojarast,olvasom a forumokat,jegyzetelek. Ezzel a Reiteralmmal teny es valo valo meggyult a bajunk,de nem gondolom,hogy a felkeszuletlenseg miatt. Egyszeruen rosszul van kitablazva,nem egyertelmu mar maga a helyes utirany sem. Nem fotoztam le,de nincs semmi tabla,amin rajta lenne,hogy letezik konnyebb ill.nehezebb,igenyesebb ut. Ha erthetoen kitablaztak volna,nyilvan a babakocsis par se indul el a Spiegelseehez hegyet maszva babakocsival,hanem a masik utat valasztja. (Zarojelben jegyzem meg,az se babakocsis setaut egyebkent)

A 40 perc meg ugy hulyeseg ahogy van,inkabb ne irtak volna idot,mert megteveszto. 

Ezek az okok amik miatt csalodas volt,mert ez nem jellemzo az osztrak precizitasra.