Sziasztok,
Időközben megleltem a megoldást.
Egy speciális biztositó lemez(rugó) felnbyomása után,ami eddig felfele nézett ki tudtam huzni az elszakadt bowdwnbelsőt.
Viszont a bizositó lemez mivel felülről a müszerfal felől volt bedugva,és én a pedálokat nem szereltem ki előtte,elugrott valahova.Továbbá felülről a pedálok kiszerelése nélkül nem is lehet berakni.
Így már csak az a kérdés:szakszerüen, felülről vagy alulról kell kihuhatónak lenni a biztositó lemeznek.
Miután a pedáltengelyt kiszereltem, a kuplungpedálról sikeresen levettem a müanyag összekötőt,és szerencsémre,némi lámpás keresgélés után megtaláltam a biztositó lemezt is .
A müanyag összekötő a majd a kuplung és félpedál visszaszerelése után már gyerekjáték volt a biztositó lemez visszarakása természetesen alulról,hogy legözelebb ne kelljen a pedálokat leszerelni.
Ezek után a bowden kupos végét be kellett célozni a müanyag összekötő furatába és a bowdent a motortér felől egy erőteljes nyomással visszatudtam tolni és bepattant a biztositó lemez mögé a müanyagba.
Utólag már egyszerünek tünik az egész.
Minden esetre egy müanyag összekötőt és biztositó rugót megpróbálok beszerezni tartaléknak,mert ezek nélkül elég szarban lettem volna.
Üdv.