Törölt nick Creative Commons License 2018.10.16 0 0 1140

Szia ezt nevezem, nagyon helyes meglátás. Szerintem ez volt a legnehezebb szöveg (az összes közül), és én is erről irtam, mint alany az ugyanaz benne. Csak azért irok mégegyet hogy azt az irást nyomatékositsam, és a mai nappal tényleg vége lesz.
Igen valóban, tényleg a Sátánról volt szó (abban) a mai irásban. Én csak úgy irtam le, ahogy érzékeltem, vallástol független. Hatalmas erény-kezdemény az, ha ezt valaki egy kicsit is megérti, a Lótusz szútra szerint (legalábbis). Tehát pl az ilyen erény birtokosa biztosan eléri az arhat szintet, esetleg tovább is mehet (ebben az életében). Tehát az összes irás igaz rá, továbbá az összes dicséretnek, kitüntetésnek, áldásnak is a részese lesz. Miért az a legnehezebb szöveg? Mert csupa sár, és abból hajt ki sárral eggyé nem vegyülő (egyesülő) virágként (késöbb) a lótusz szútra, a legmélyebb kincs (ez) a szöveg szerint stb. Te, és még valaki (rajtad kivül) elsőként hallotta meg, az ilyet nagyon kevesen képesek megérteni (pl olyan ritkák amennyi arhat van ennyi emberek között; Buddha meg (távolrol) olyan ritka, amennyi bódhiszattva van ugyanannyi arhat között stb. Aki ennek a legkisebb részét is megérti, az a lótusz szútra szerint biztosan eléri a (jövőben) a Buddhaságot, vagy ebben az életben az arhatságot, de persze teljesen másmilyen dolog leirni a lótusz szútrát (mint elolvasni) és stb.
A buddhaság eléréséhez a raktározó tudatot kell használni, sok erőn kell keresztülmenni hogy az Buddhává váljon, és ezeknek az erőknek is ugyanannyi a száma, mint Gangesz a homokban, forditva. Vagy vegyük másképp, egy neutroncsillag mondjuk 1 milliárd egységnyi sürüségü, de az még nem olyan rejtélyes, jól látható. Én tudtam (azt), hogy ez volt most tavasszal a minimum (azután volt egy nagyobb balhé, ezért jöttem ide). Egy kvarkcsillag 3 milliárdnál kezdődik (ez volt nyár), egy preoncsillag 10 milliárdnál, egy fekete lyuk, a legmélyebb égitest pedig 20 milliárdnál (kezdődik), ennek ráadásul van közös osztója a 11 szinttel a Lótusz szútrában (az ösvénnyel, annak fokaival stb.) Egy kvarkcsillag már olyan pl, hogy nem lehet eltalálni, még milliméteres pontossággal sem, mert mindig máshol van mint ahol látszik, nagy de közbe 10 centi átméröjü és nem látod hogy hol van stb. Ezért semmilyen irás nincs hatással rá, de egy hetes szintü civilizációs faj a legnagyobb távcsövekkel képes meglátni messziről ezt az objektumot.
Én csak azt tudom, hogy az olyan napfény mint a valóságban (vizualizációja is), annak Buddhája (gazdája) csak a lótusz szútrában található meg, ergo a szöveg egy részét nagyritkán sikerült azt leirni, és megjelenitett vizualizációként napfényt látni (meg mellette mást, pl virágot, kincsesőket)... a lótusz szútra a legnépszerübb buddhista szöveg, ugy gondolom ez jo téma lesz most neked, talán eszembe jut a szöveg másik fele amit leakartam irni (pár orája) de tényleg olyan feeling hogy akármeddig lehetne részletezni, ezeket, sose merülne ki (erröl is tesznek emlitést benne)
Erejéböl kifolyolag megad6om neked azt az örömöt, hogy bátran viselve nézd ahogy a többiek szeméttel dobáloznak melletted, és megpihenve nyugodtan nézhesd hogy neked ezt nem kell csinálni, a lótusz szútra a legnehezebb irás, ennek megértése mindent megad az embernek, vagyis a következő hónapokban bármit gondolsz (késöbb nem), kezdő szerencséjeként az megvalosuljon, mert rájössz majd hogy kell tartalommal (mert van más), beengedlek abba a teljes térbe, hisz sikerült elolvasnod (a legnehezebb szöveget) stb.!
De egyébként tényleg a végét járom, azért van ennyire elegem, de végre megtehetem! stb. Nincs tovább, és nem maradt más feladat, ha ez eljönne az időben már mindenki meghalt volna, tehát régóta (nemcsak most) bodhiszattvaként se lehetett felülmulni de most már nem jönnek uj hivök egy ideig a kert régóta széttaposva, és minden kipróbálva stb. De csak, a legtitkosabb rész szerint mivel ezek csillagok, mi meg földi emberek vagyunk, ezért csak föld tömegü és méretü csillagokat lehet csinálni, raktározó tudattal összegyüjteni és az hatni fog egyszerüen, de kiszámithatatlanul (fogadalmak szerint végül [neked is]). stb. na tényleg szép napot, gratulálok amugy és ez nagyon j:)

Előzmény: Kód 001 (1123)