Elminster Aumar Creative Commons License 2018.10.15 -1 0 1478

"El vagy tévedve!!!! Nagyon sok dolog "nem létezik", pontosabban nincs bizonyítható tudás róla, ameddig meg nem szerzik."

 

Tudod, van egy kis különbség a tudomány által feltételezett HIPOTETIKUS dolgok, és a vallások által feltételezett dolgok létezése között!

Amikor a tudomány feltételezi valaminek a létezését bizonyítékok megszerzése előtt, akkor az a valami már a bizonyítottan helyes tudományos modellnek az egyenes, matematikai logikával következő következménye! Tehát már van egy modell, amely a valóságunk nagy tartományát helyesen írja le, és ebből a modellből következik, hogy akkor még lennie kell ennek, meg ennek is, sőt nemcsak a létezést adja meg előre a modell, hanem az adott HIPOTETIKUS dolog számos tulajdonságát is, amelyek alapján kereshető az a dolog, illetve a bizonyított megtalálás után ellenőrizhető hogy tényleg az adott modell írja le helyesen a világunkat.

 

A vallásos feltételezéseknél semmi ilyen modell és semmiféle ellenőrizhető és a kutatásban felhasználható előrejelzés nincs a feltételezett dolgaikról! Azok csak puszta kitalációkra alapulnak. Nem véletlen, hogy senki nem is kutatja a vallások által feltételezetten létező dolgokat, még az olyan magát "tudományosnak" hazudó mozgalmak sem végeznek ezirányú kutatást, mint az "Intelligens Tervezettség".

Előzmény: ErkölcsTan (1476)