Pranit Creative Commons License 2018.10.13 0 0 958

Mooreára és Tahitire talán maguk a szigetek miatt lenne érdemes, ez a 2 elég nagy ahhoz, hogy látnivaló is legyen, de biztos, hogy lenne hiányérzetem, mert egyik feltétel a szemet gyönyörködtetö fehér homokos strand, minden más mellé a ráadás. :)

ìgy csak akkor kerülnének szóba, ha már minden más utazási lehetöség kifulladt a világban, amire viszont nem sok esély van. :)

 

Raja Ampat marad a listán, és Tikehau mutatja, hogy nem kell a luxus, ha olyan a környezet. Ott volt a legegyszerübb szállásunk, mégis ahogy írtam, az volt a kedvencünk. Ott barangolhattál kedvedre, elveszve a világban... A motun a 4 fös család él + 1 segítöjük van, és maximum 14 vendéget tudnak fogadni (volt nap, hogy csak 8-an voltunk vendégek), közel-távol csak lakatlan motuk vannak, így nagy eséllyel egész nap nem botlasz emberbe, ha átkajakozol egy másik motura, vagy apálykor át is lehetett sétálni közöttük.

 

 

Ettöl függetlenül, hogy más volt, mint amit vártunk, egy csodás élmény volt, mind az 5 sziget, mintha egy különálló út lett volna, látni kellett a helyet.

 

Jövö héten jövök még a képekkel, talán kedden, nézzetek majd vissza. :)

 

 

 

Előzmény: W.L. (955)