kovacsl1976 Creative Commons License 2018.10.08 0 0 269344

Az az igazság, hogy ha ott van alattam a nagyobb gép, akkor nem vagyok benne biztos, hogy egyszer-egyszer nem húznám meg neki. Tapasztalatom viszont valóban kevés van, alig-alig robogóztam még. Az tuti hogy az 50-et kevésnek érzem, seggemben a kocsi és nem tudok elmenni előle. De abban nem vagyok biztos, hogy nem csinálnék valami ökörséget egy 250-essel kezdő mivoltom végett... Nem vagyok már 20 éves, benőtt a fejem lágya, de lehet hogy értelmesebb szintről szintre felfelé menni...

 

Én nagy motort még sosem vezettem, nem is ültem rajta, félek ha kipróbálnám nagyon tetszene és beruháznék egybe. Viszont lehet előtte jobb lenne 1 szezont lenyomni egy 125-össel és tanulgatni a dolgot. Autóval is jó volt hogy szépen fokozatosan erősebb gépeket vezettem, kezdő jogsival nem biztos hogy nem csináltam volna valami ökörséget az utolsó két autómmal ami már tele van/volt erővel. 

 

A 125-ös ilyen szempontból értelmes dolognak tűnik. Megy annyira amennyire kell, de még nem megy annyira amit ne tudnék kezelni. (???)

 

"Azt viszont tartom, hogy komolyabb rutin nélkül nem lesz meg 2-3 óra vezetéssel a vizsga."

 

Ha ez egy picit több, az sem baj. Meg az sem lenne baj, ha valóban tanulnék is ott valamit és biztonságosabban vezetnék robogót/motort utána. 

Előzmény: jakuza80 (269343)