Törölt nick Creative Commons License 2018.10.07 0 1 4872

Nem, te látni AKARSZ személyeskedést. A "van ott valami más is" nem értem, hogy miért verte ki nálad a biztosítékot. Arra vonatkozott, hogy talán fennáll még mindig valami kezeletlen probléma, ezért szenvedsz ennyire. Annak meg jobb utánajárni.

 

Valóban évek óta írok ide, ezt te is nagyon jól tudod, éppen ezért meglepő számomra ez a hozzászólásod. Ha van valaki, aki sosem nézett le senkit a betegsége, problémái miatt, akkor az én vagyok. Dehát ne kelljen már ezt magyaráznom, felnőtt emberek vagyunk, ha te ennyi nézeteltérés miatt nem is kívánsz többet ide írni, akkor nem írsz.

 

Csak a tényszerűség kedvéért:

 

1. Nem háborodtam fel semmin. Nem értek egyet a gyógyszerek és a pszichiátria ilyen szintű démonizálásával. Tekintve, hogy hány millió embernek segítettek ezek az orvosok és ezek a gyógyszerek. Akinek pedig nincs szüksége rájuk, az ne szedje.

 

2. Az USA-ban egyetlen embertől sem vonták meg hirtelen a gyógyszert. Ez urban legend, amit néhány "okos" ember kitalált, a többi meg elhiszi és terjeszti (igy müködik a szcientológia) Lassan 20 éve amerikaikkal dolgozom együtt, az átlagembernél sokkal jobban látok ezekbe a dolgokba. Nem felsőbbrendűség, hanem tény.

 

3. Ez nem egy leszoktató csoport, soha nem is volt az. A Frontin/Xanax témában pro és kontra egy topic.

Előzmény: Törölt nick (4870)