Törölt nick Creative Commons License 2018.10.07 -3 3 4862

Ezt azért ne?!? Miért? Tudtommal szólás szabadság van, nekem pedig ez a véleményem, méghozzá megalapozottan! Vagy cenzúrázni akarsz? Én a legnagyobb tisztelettel kommunikáltam eddig veled, de ez a hozzászólásod túllépett egy-két határt, ami a demokrácia és az egymás iránti tisztelet keretei szabnak.

 

1. Pár hónap alatt ő az 5. ember akit megismertem, és pszichiátriai szer okozta több évig után is fennálló, elviselhetetlen elvonási tünetek miatt lett öngyilkos.

Egyébként itt van Bálint Kata facebookos oldala: https://www.facebook.com/katalin.balint.54 Leveleztem vele pár hónappal ezelőtt. Főiskolára járt, szó szerint megölte őt a pszichiátria.

 

2. Szerinted az én véleményem szcientológiai hülyeség. Ezek szerint akkor az amerikai egészségügy szcientológus lett! Ugyanis elveszik azoktól az orvosoktól a praxisukat, akik túl sok pszichiátriai drogot írnak fel. Ott már az állami szervek szerencsére kezdenek rájönni, hogy a pszichiátriai "gyógyszerek" a szó legszorosabb értelmében drogok, mérgek, amik számos ember életét, egészségét teszik és tették már tönkre. A durva csak az, hogy sokaknak egyik napról a másikra nem írják fel többet a "gyógyszerüket", vagy detoxikálóba küldik őket. Az egyik ilyen áldozat videóblogot vezet a szenvedéseiről, hogy felhívja a figyelmet a pszichiátria ilyen jellegű embertelenségére: https://www.youtube.com/watch?v=RuOzD_xLrhY Ezen a videón már 6 hónapja drogmentes a hölgy (2017. dec), az állapota magáért beszél. "Gyógyszer" ilyen állapotba nem juttathatna embereket! Sajnos még most sem jött rendbe, valamivel jobban van, de a mai napig szenved több megmarad tünete miatt. Ez a facebookos oldala: https://www.facebook.com/black.bird.fly1

 

3. A pszichiátereket legális drogkereskedők. Köztudott, hogy a gyógyszergyártóktól juttatásokat kapnak az orvosok.  A pszichiátriai szereket pedig legális drognak tartom. Túl sok szenvedőt megismertem az elmúlt hónapokban, hogy ne ez legyen a véleményem, és akkor a magam szenvedéseiről még nem is beszéltem. Az a kémiai szer, aminek az elhagyása pokoli szenvedésekkel jár sokak számára, és ami után sokaknál több éves teljes gyógyulási időszak szükséges, az nem gyógyszer, hanem méreg.

 

4. Nálam "más is van"? Erre a stílusra - mélységre - nem süllyedek le, és nem kezdelek el viszont elemezni, vagy viszont sértegetni. Az, hogy valakinek érzékenyebb az idegrendszere ezekre a mérgekre, az többek között genetika függvénye is nem pedig "úgynevezett" pszichiátriai diagnózisoké...  Az Aston módszer pedig nagyon sok embernek, akik magasabb dózis voltak, túl gyors! Nem csak nekem az! Ebben semmilyen deviancia nincs. Vannak olyan szerencsések, akik minden gond nélkül lerakják ezeket a mérgeket az első, második alkalommal, sőt olyanok is, akik teljesen tünet mentesen, de ez nem jelenti azt, hogy a szenvedők nagy csoportja nem létezik, és hogy a pszichiátria nem legális drogkereskedés.

 

Ez a csoport pedig szerintem azért jött lére, hogy segítsük, támogassuk egymást a leszokásban...valószínűleg nem véletlenül...

Előzmény: Törölt nick (4858)