Törölt nick Creative Commons License 2018.10.07 0 2 4858

Jaj, ezt azért ne...

 

Egyrészt a Xanax nem antidepresszáns, másrészt egyetlen antidepresszáns sem képes agykárosodást előidézni (ha valaki ismeri a hatásmechanizmusukat, akkor fel sem merülhet ez a hülyeség). Az is teljesen hihető, hogy 300 orvossal konzultált a hölgy, hát persze. Miért nem ezerrel, az sokkal jobban hangzana.

 

Ma világszerte több tízmillió olyan beteg van, akik a megfelelő gyógyszeres kezelés mellett közel teljes életet tudnak élni. Olyan betegek, akiknek 50-60 éve egyetlen esélyük az alkoholizmus (és az ehhez kapcsolódó összes probléma) lett volna.

 

Magyarországon alsóhangon 500ezer pszichiátriai beteg van, a legnagyobb gondot maga az egészségügyi rendszer jelenti, szerencsétlen pszichiáternek jut 5-10 perc egy betegre, és kész.

 

Emellett a szcientológia jóval hatásosabban működik, ez látható itt a fórumon is. Démonizálni a gyógyszereket, lehülyézni az orvosokat (akiknél persze mindenki jobban tudja, hogy mit és hogyan kellene csinálni...) stb.

 

1.75 alprazolam elhagyása 1-2 hetente 10%-os csökkentéssel minimális elvonási tünetek jelentkezése mellett lezajlik. Ha nem, akkor ott más is van... Ezzel kapcsolatban még Ashton is egyértelműen fogalmaz.

Előzmény: Törölt nick (4857)