Mekk Elek ezermester Creative Commons License 2018.10.06 -1 0 85918

Azt írtam, hogy ahol TÖKÉLETES a belső párazárás, ott nem kell foglalkozni a külső pára-kieresztéssel.

Aki ezt elolvasta

....és az IQ-ja 120 felett van, az ezt gondolta: "nem hiszem, hogy képes vagyok belül tökéletes párazárásra, ezért mindenképpen csinálok kívül szellőző rést"

....ha az IQ-ja 100 és 120 között van, akkor ezt gondolta: "az összes előírásban és rajzon van szellőző rés, viszont a mekkelek köztudottan egy zseni, ezért kérdezzünk rá jobban, hogy, pontosan hogyan is érti azt, hogy nem kell szellőző rés"

....ha az IQ-ja 80 és 100 között van, akkor ezt gondolta:"az összes előírásban és rajzon van szellőző rés, én inkább az előírásoknak hiszek, mint egy internetes fórumnak"

...és ha az IQ-ja 80 alatti, akkor ezt gondolta: "a gondokozás fáraszt engemet én anyira buta vatyok hogy nem is fogok sose hőszigetelni de mindég unatkozok ezér megtróbálok jól belekötni ravaszul abba az emberbe akinek egy szavát se értem sose hogy mikről irkál itten a fórumba".

És a fentieket lehet a "ha tökéletes a ragasztás, akkor nem kell dübel" kijelentésemre is érteni.

És a reklámok, honlapok, tudományos hírek/cikkek nagyobbik részére.

No meg az élet számos egyéb kérdésére :)

Előzmény: kiggyo (85915)