molnibalage Creative Commons License 2018.10.02 0 0 38285

Tudod a történet úgy van, hogy neked kell bizonyítanod, hogy van olyan zavarási forma, ami átrántja a CW megvilágítást egyik gépről  másikra úgy, hogy az orosz prezi szerint az F-16 és az Il-20 soha nem volt egy nyalábban. Soha. Pont. Mi alapján váltana célt? Hm...? Vakon csak úgy? Azért, mert hollywoodi (?) ökörségek alapján te elképzelsz ilyet?

 

Ezek után nem vagyok hajlandó válaszolni többet a nevetséges kommentjeidre. Ha fantáziálni akarsz és széttrollkodni a topikot, akkor jó szórakozást hozzá én ehhez nem kívánok tovább asszisztálni. Nagyon elegem van ebből a géppuska "érvelésedből", hogy amikor az ember minden hülyeségedet megcáfolja, akkor mindig előállsz valami ordas baromsággal, amit neked kéne bizonyítani és nem nekem cáfolni. Ha azt állítod, hogy vannak rózsaszín láthatatlan sárkányok, akkor neked kell bizonyítani és nem nekem cáfolni, hogy nincs. Tudod, ez a tudomány alapja. Nem az, hogy "biztos volt olyan zavarás". Forrást rá öregem, EW terén is mutat könyvekre a HTÖ.

 

A források ott vannak a HTÖ-ben, kinyitod és keresed számokat a leírásban első körben BTW Hpasp szerinted honnan tudja, amit tud?

Előzmény: A ló túloldala (38284)