pucratlan Creative Commons License 2018.09.25 0 0 37424

sziasztok

 

Végre visszajöhetek ide azzal amiért anno idejöttem - minthogy a "pucor" pocakot jelent, és azzal többé nem rendelkezem, kénytelen voltam nicket váltani :)

 

Nagyjából annyi, hogy utóbb sok éven át próbálkozgattam ketogén kajálással illetve Maffetone-módszerrel, részsikerekkel. Nagy azért ezek jelentősége, mert megalapozott annak, hogy miután húsvétkor elkezdtem szigorúan használni a MyFitnessPal-t (plusz Garmin fénix3 plusz wifis személymérleg), eléggé tudtam, merre menjek.

Heti 1kg ment le, a zsírból fogyás aránya egész parádés volt. Sajnos csak BIA mérést (cardiocontrol) tudok összevetni a későbbi DEXA (budai egészségközpont) adataival, de biztosan 80% fölötti.

 

Azonban van egy kis probléma (ami miatt lassan be is fékezem a projektet). A bőröm néhol zacskósodással fenyeget. Vajon a lassítás elég lesz neki (mondjuk a következő fél évben nem heti hanem havi 1kg), hogy lekövesse a zsírszövetzsugort?

 

Utoljára 28 éve voltam könnyebb, akkor 91 kg-ról fogyva idáig. Van olyan, hogy ezek az oldtimer zsírsejtek már csak ürülnek, de nem oszlanak, vagy ilyesmi?