etomcat Creative Commons License 2018.09.18 -1 0 37849

> Meg az is lehet, hogy odabacnak végre iránnak, hogy állítsa le az izmozást, mert igy az oroszok farkával verik a csalánt, és kezd emberéletben egyre drágább lenni a sziriai számla

 

Az oroszoknak éppen, hogy szorosabban össze kellene kapaszkodniuk Szíriával és Iránnal! Ha Szíria elesik, utána a wahhabita szunnita - cionista - NATO koalíció meg fogja támadni Iránt is.

 

Ha Irán elesik (márpedig nincs atomjuk, bámilyen hősiesek is), akkor Oroszországnak lesz egy újabb, óriási szárazföldi frontvonala az imperialistákkal - amit lérak erdőkkel és hadosztályok sokaságával védhetnek az atlantista-szunnita inváziótól, közben államcsődbe menve. Az pedig nem olyan orosz államcsőd lesz, mint most a nyugdíj-emeléses, hanem tömeges éhenhalós.

 

(Valahol igaz az, hogy az oroszok végeredményben a káosz világméretű erői ellen küzdenek - csak sajnos túl sokszor rossz eszközökkel, rossz dolgokat cselekedve teszik ezt, pl. a szabadság és a jogállam elleni utálatuk a liberalizmussal való buta összekeverésen alapul.)

Előzmény: A ló túloldala (37842)