Engomo Creative Commons License 2018.09.10 0 0 20411

Első körben szeretném nyilván kitapasztalni, hogy melyek azok a szivarok amiket rendszeresen fogok szívni úgymond, ehhez fog kelleni 1-2 ilyen 20-30 szálas szàlankénti rendelés/vásárlás  legalàbb, mire kB egy alap ízlés kialakul, hogy mégis milyen ízvilàg lesz a fő iràny. Ezek után, ha lesz ami nagyon bejön azt szeretném én is dobozonként venni és érlelni. Ezért szeretnék nagy humidort vásárolni, de ahogy a szavaidból kiveszem ez jobb ha külön humidorban történik? Az nem működik,hogy nekem van egy szobahőmérsékleten tárolt (kb 18-22 Celsius) nagy méretű humidorom amiben a kipróbálàsra rendelt szàlankénti szivarjaim is tárolom és közben a jól bevàllt heti rendszerességgel szívott szivarjaim és 1-2 jobb időkre megőrzött különlegességből egy egy doboz érik? Az érlelésre mindenképp egy külön hűtős humidor fog kelleni? 

 

Mert akkor vagy veszek egy kicsi 30 szál körüli humidort ( max hetente három db elszívott szivarral számolok, mivel többre nincs időm, kapkodva pedig ezt a műfajt nem lehet űzni). És egy nagy hűtőst ahol érlelek. Viszont ha már hűtős abból milyet?

 

Vagy megveszem a nagy belinkelt adorinit ( https://www.humidordiscount.com/hu/adorini-varese-deluxe-humidor) és abban csinàlok mindent, ha ez működik. Jobban örülnék ennek a verziónak mert szeretem így egyben tudni a dolgaimat ( így elegànsabbnak tartom, de nem biztos, hogy a szivarok így működnek). 

 

Az eddigi és a tovàbbi vàlaszokat nagyon szépen köszönöm. 

 

 

Előzmény: Szancseez (20409)