pirinyócsipa Creative Commons License 2018.09.10 0 1 13231

Szöveg: magánszemély (ügyfelük) korlátozott számban üdülési jogot vásárolna.. adás-vételi szerződés, készpénz, az ügylet díját a vevő fizeti.

 

Szóval áttértek arra, hogy átemelték - vélhetőleg innen a "kritikákat", óva intéseket többünk részéről - azokat az elemeket, amiket kritizáltunk, hogy ha nem erről van szó - adásvételi, készpénz, vevő fizet minden egyebet=nincs plusz költség az eladó részéről - akkor kamu és lenyúlás az egész.

Nos, ez vélhetőleg arra irányul, hogy erre már beugorjon emberünk és elmenjen személyesen és ha ott van, akkor is aláírassunk vele valami olyat, ami bújtatottan tartalmaz újfent költséget valamilyen formában, de, hogy eladják a dolgot, az abszolúte nem a valóság.

 

Stratégiát váltottak vélhetőleg, gondolom ennek a fórumnak (is) köszönhetően sikerült sok-sok embernek felhívni a figyelmét a dolgokra és váltaniuk kellett a beetető szöveggel olyan irányban, ami a legkorrektebbnek tűnő helyzetet láttatja a részükről.

 

Továbbra is, mindenki csak okosan, nem beugrani ezeknek sem.

 

Már ott bukik a dolog: magánszemély minek venne sok-sok pénzért több - korlátozott számban = 1-nél több darab - üdülési jogot, amikor egy ilyen összeggel rendelkező emberke - 1-2 üdülési jog+költségek összege - vélhetőleg minden évben oda tudna menni nyaralni, ahova szeretne, épeszű ember nem csinál ilyet.

 

Itt bukik a történet, de ez ugye nem más, mint egy "sürgető" faktor a beetetésben, hogy "gyorsan-gyorsan jöjjön mert korlátozott darabszámban vesz és ha most nem jön eladni, akkor lemarad!!"

 

Átverés.

Ésszel újfent.

 

 

Előzmény: gyben (13230)