Pityu...
2018.09.08
|
|
0 0
16646
|
Isten igazán a kör vakut jó áron vettem szóval ha xy dolog van nem lenne nagy anyagi bukás de csináltam vele jó képet is igaz ott egy nagyobb szöcske volt az alanya az még kiállításra is ment.
Vaku témában sem vagyok otthon,az alliexpressen nézegettem sok fajtát de azt mondták azok a vakuk nem tudják azt a kulcsszámot amit rájuk írnak,vagyis mindig csak a drága a jó csak egy canon vakura sokalnék 50EFt ot de nézegettem egy ismertebb gyártótól egy vakut ami azt mondják képes hozni a drága canonok teljesítményét Yongnuo YN 560 IV itthon olyan 26EFt kintről meg 20EFt szóval elég jó ára van meg ahogy olvastam elég jó vaku. Az olyan olcsókat meg nem is ismerem ami neked van pedig lehet jók.Az oldalról felülről vakuzásnál jönne jól amit mutattam vakut csak már nem akarok mindent ész nélkül összevásárolni mert én sem vagyok milliomos.Még gondolkodtam végső esetben mikroszkóp objektívben de gondolom azzal sem lenne egyszerű mint ezekkel sem amik vannak. Ha sok pénzem lenne vennék egy sigma 180mm makro objektívet de az már nagyon költséges hasznot meg nem látok a hobbizásból,hogy megérje.Szóval lehet most egy álmom foszlik szét :(
Szerettem volna ilyesmi képeket de lehet nem lesz belőle semmi http://www.fotovideo.hu/ftp/2016/marcius/makro/jo.jpg |
Előzmény: faki (16645)
|
|