pedroh Creative Commons License 2018.09.07 0 0 8633

sziasztok!

 

a Diprophos injekció rendkívül káros a szervezetre abban a formában, ahogy itt adják be. én is beadattam magamnak olykor-olykor, régebben, mert konkrétan a halálomon voltam. Valóban áldásos hatása van, nagyjából egy óra alatt mintha sosem lettem volna allergiás. ez a magunkfajta akut allergiásoknak az egyetlen megoldásnak tűnik.

 

A Diprophos úgy működik, hogy kvázi lenullázza az immunrendszert így nincs is mi "túlreagáljon" az allergénekre. ilyenkor az immunrendszert kb úgy kell elképzelni mintha a tesco parkolóban nyitva hagynád az autód, mind a négy ajtó tárva nyitva, járó motor, slusszkulcs bent, és elsétálsz. csak az nem ül be aki nem akar. Nos nagyjából ugyanígy van a szervezeted is, bármi megtámadhatja, kb azonnal. 

 

A Diprophost reumásoknál és egyéb ízületi problémáknál alkalmazzák, illetve sportolóknál. Többek között nekem is azt adták be a teniszkönyökömre. Csakhogy! ilyenkor lokálisan, izomba vagy ízületbe adják, és csak ott fejti ki hatását. Allergia esetén viszont simám a vérkeringésbe megy, és ott rendkívül káros hatása van. májfunkció, vérnyomás és még egy sor, hosszútávon kifejtődő mellékhatása van. Nekem plul csak hosszas veszekedés után adta be bármely orvos, sőt, a végén ismerős ápolónőt kértem meg. tehát az az orvos, aki ezt vígan beadta a gyermeknek súlyos vétséget követ el.

 

Van aki úgy van vele, hogy évente egyszer nem nagy ügy egy ilyen lórugás szteroidkúra, főleg, hogy megszűnnek az életet megkeserítő allergiás tünetek, és pár hónap alatt kiürül a szervezetünkből. de azzal tisztában kell lenni, hogy hosszútávon bizony nagyon rosszat teszünk a szervezetünkkel, senki ne ringassa magát abba a tévhitbe, hogy ez a "csodaszer" ártalmatlan.

 

üdv

p