etomcat Creative Commons License 2018.09.01 -1 0 25670

> A T-72-re hatalmas kereslet van a piacon

Nyilván ami fogyóeszköz, arra nagyobb a kereslet, lásd vécépapírból is több fogy, mint vécékagylóból. Szegény T-72 meg fogyóeszköz, csúnyán néznek rá és lerepül a tornya, utána meg nem tudod visszarakni, mehet a kohóba. Üljön a betöltött karusszel tetején a Boriszov, meg akinek két anyja van!

> Az Abramsokkal, a Leclercekkel és a Leopardokkal összevetve, az ár, a hatékonyság és a minőség tekintetében jelentősen meghaladja őket.

A minőség vazze, a minőség, a torony öntvénybe gyárilag beleolvadt szívlapáttal együtt! Azt mondják a T-72 közül egy fajta volt emberi minőségű, a csehszlovák licensz gyártás - míg a SZU és a lengyel gyárakból kijött példányok kritikán alul igénytelenek voltak, a belsejüket teljesen szét kellett szedni és újra összerakni a kicsit is megbízható működőhez.

(Ettől függetlenül a cseh és lengyel példányok homlok páncéljában nem volt steltextolit vagy mi a nyavalya szintetikus közbetét, csak a két réteg csupasz acél, így a védettségük elvileg gyengébb - nem mintha amcsi urán nyíllövedék vagy TOW-2B ellen számítana valamit...)

Előzmény: Atis57 (25658)