Eolomea14 Creative Commons License 2018.08.30 0 1 5575

Koszonom. Most kezdjuk haszalatba venni a szobat, igy, ahogy minden "alkatresz" lassan a helyere kerul. Pl. ma kaptam meg a pohar-alateteket - apro, de szukseges kellekek.

 

Tegnap pl. a futurisztrikus (Erocofon) telefonon beszeltem egy csaladtagommal, mikozben egy Orionos  "MZ4-es" fotelban ucsorogtem :) Vagy nemreg az Orionos poharakbol [alkohol-mentes] sort kortyolgattam, mikozben a futuriszktikus hangszorobol megnyugtato termeszet-hangok jottek.

 

Ezekben a napokban konyvespolcokat szerelek fel, kepeket rakok fel + meg mindig van egy par dolog uton idefele, stb.

 

Az a helyzet, hogy minden nap gyonyorkodunk benne, sokszor csak ugy, az ajtobol benezve. Csak a latvany esztetikai elmenyt - [multba tekinto] nosztalgiat, de egyben [a jovot furkeszo] remenyt - is nyujt nekunk. Mondhatom, hogy a szoba rendszeres hasznalata szinte csak bonusz ;) De persze erre is sor kerul napokon belul - meg ebedelni is a szobaban fogunk a hetvegeken.

 

Ez a szoba hivatottt azt potolni, amit a mai vilagunkbol nem talalunk meg (ahogy Konfuciusz mondotta volt: "Nehez egy fekete macskat megtalalni a sotet szobaban - kolonosen, ha az nincs ott."): optimizmust, szineket, futurisztikus formakat - szoval egy fejlett, kiegyensulyozott, bekes, derus jovokepet.

 

 

 

Előzmény: b.veronik (5573)