Avant1 Creative Commons License 2018.08.30 0 0 4267

Értem. Így más.  E39-es? Teljesen értelmetlennek látnám erre bármit venni, habár ez offtopik innentől, elnézést a pdti tagoktól

Látszat dolog az, hogy majd mennyivel jobban ki lehet majd jönni anyagilag egy ilyen megóvós történettel (nem lehet! Két autó az két autó, az otthon maradó is zabálni fogja a pénzt álltában is).  Én az 530-assal járnék munkába (főleg ha kéziváltós) Sok szép emléked lenne majd 10 év múlva, életérzés-emlékezés, hogy igen, mikor sokat vezettem az 530-ast, de jó is volt, még mindig hallom a hangját.  Használatkor pedig minden nap jobban indul a nap,  más lesz a munka is..jobb a munkateljesítmény :D   ps. Aggódás ellen közben betáraznék egy pótmotort, (vagy egy hengerfejet) és kész.   

Én most is ezt csinálom egy V6ossal  2 kis K03 feltöltővel igazi downsizing  4.2-es  :D. . Nem bánom, sőt: az előző youngtimer korú 20Vq-val sem bántam, hogy napi szinten használtam, járva vele az országot / külföldet és nem egy hétvégi vitrintárgy volt, ami csak a feladatokat adta (lásd mosás, balzsamozás, öregedési esztétikai tünetek kezelgetése, szörfözés alkatrészekért) Ma is szívesen gondolok rá és jó volt úgy, azóta sem bántam meg semmit. Jól adtam el jó embernek, egyébként nem is amortizálódott le a használattól.