Utazó51 Creative Commons License 2018.08.27 0 0 262

Sziasztok! Néhány hét múlva készülök Moszkvába utazni. A segítségeteket szeretném kérni. Nagyon megköszönöm, ha valaki választ tud adni a következő kérdéseimre:

1. A Kreml kombinált belépővel (Fegyvertár és templomok) mennyi ideig lehet a Kreml területén belül tartózkodni? Szeretném a lovas bemutatót is megnézni, ezért vagy a bemutató előtti vagy utáni időpontra váltanék jegyet a Fegyvertárba. Például 10 óra Fegyvertár, utána lovas bemutató, utána templomok. Ez így megoldható?

2. 10 napra utazok ki. Telefonba érdemes SIM kártyát venni a helyszínen, vagy használható a saját kártya? Ha orosz SIM, akkor milyet érdemes venni, hogy internetet is tudjak vele használni? 

3. Mennyi készpénzt érdemes vinni 10 napra? USD-t és Rubelt vinnék, olyan esetre, ha valahol nem lehet kártyával fizetni.

4. Tömegközlekedéshez milyen bérletet ajánlotok? Én egy 7 napos és egy 3 napos, mindenre érvényes "единый" bérletre gondoltam. Ez önmagában elegendő, vagy kell hozzá egy "Тройка" kártya is, amire fel kell tölteni a bérletet? A bérlet idő- és járatszám korlátozás nélkül érvényes mindenre? Egy korlátozásról olvastam, hogy ugyanazon helyen csak 20 perc múlva lehet ismételten belépni. Gondolom azért, hogy ne használhassák többen ugyanazt a bérletet. Egyéb korlátozás?

A válaszokat előre is köszönöm!