MrTinkertrain Creative Commons License 2018.08.21 0 0 155885

Szia BmS!

 

Bocs hogy csak most, nagyon sok a meló...

Szóval, a helyzet az, hogy lehet, hogy félreértettelek. De valahogy mindig az a sugalmazás, hogy 100-ból 99-szer átvágják az embert. Ezt úgy tudod elkerülni, ha újat veszel.

Láttam az itt említett autódat a hahu-n. Meg is kívántam. Aztán ejtettem. Városba 3000-es V6-os ma már extra luxus, és nem is kínoznám itt. Az a baj, hogy az autók, amik tetszenek, nagy lökettérfogatú, nagy autók, abban jól érzem magam kényelem, biztonság, teljesítmény szempontjából (elég termetes vagyok). Aztán eszembe jut a túlnyomó városi használat...

Mostanában sokat nézegetem az utolsó Honda Legendeket. Bitang magas műszaki színvonal, állítólag megbízható. Egyféle, 3.5-ös benzinzabáló motor és ha elromlik, ötletem nincs, hogy honnan és mennyi idő alatt szerzek alkatrészt. 

 

Ha józanul nézem, nekem egy 1800 - tól 2400 ccm-es, közepes méretű, keveset futott autó felelne meg, 7-8 évesen. A huhu erre kb. a Mitsubishi Lancert, a Honda Accordot meg a Toyota Avensist dobja, meg némi Volvo-t, Audit. Viszont olyan áron, hogy abból már tényleg elgondolkodom, nem lenne-e jobb egy új Kia Stonic, 7 év garival, egy Seat Arona, egy Duster. Mind új, garanciás (és a Kiát leszámítva valószínűleg borzalmasak). Tehát azt látom, vagy orosz rulett egy régi nagyobb, költséges autóval, vagy biztos fapad. Nem biztos, hogy az utóbbi a jó megoldás.

 

Nem tetszik ez a választék, na.

 

Üdv

Előzmény: BmS1 (155877)