Törölt nick Creative Commons License 2018.08.13 -1 0 94481

Menj el a premiair-hez, vagy az Ipar utcai szimulátorba, kérd hogy indításkor egy parkolóra rakjanak, illetve kérj cold-and-dark-ot, és akkor megtanulsz gépet elindítani. Aztán kreálj mondjuk egy LHBP-LZIB útvonalat, pötyögd be az FMC-be, és már sokkal előrébb vagy. :)

 

ezt a FuturaJet is tudja, ahol en voltam :-)

 

egyszer lenyomtunk egy Budapest-Becset igy, "cold-and-dark" (nahat, hogy ezt igy hivjak, ma is tanultam valamit, koszonom) modban, de meg kell mondjam, kurva unalmas volt :-)))

 

ugy tortent a dolog amugy, hogy valamelyik evben szuletesnapomra anyamtol is meg a felesegemtol is, egymastol fuggetlenul egy-egy ora szimulatorozast kaptam... amikor kiderult, hogy "ugyanazt" adjak, ment a nagy szabadkozas, hogy jajj huuuu most mi lesz, akkor melyiket mondjuk le, satobbi... mondtam, hogy felejtsek el a lemondast, termeszetesen lenyomom a ket orat, sot, ha gondoljak, a karacsonyi ajandekomat is letudhatjuk egy-egy ujabb oraval :-))) szoval vegul ket orat voltam es ebbe azert belefert mar ez a fajta uri huncutsag is... de ilyet egyszer csinaltam, most nyilvan nem tudnam ujra

 

persze ha valaki erre edz, akkor be lehet gyakorolni, ketsegtelen

Előzmény: VéPeti (94479)