Zoldant Creative Commons License 2018.08.13 0 0 78853

Samubá!

Elsősorban téged kérdezlek az itt olvasottak alapján.

Nagy területet kb 1000nm akarok gyomirtózni (májusi vetés) Kutya is van, ezért őt addig átviszem máshova 1napra. A nagy terület és a kutya miatt lehetőleg szeretném egy kezeléssel le tudni és nem megismételni,  kérdéseim :

Ez alapján mi lenne a megfelelő adagolás? Ami rendelkezésre áll, dikamin 720wsc és pázsitmester. Együtt gondoltam a kettőt használni. Esetleg van értelme ehhez még pluszba adni vmit a biztos hatás érdekében? (Pl. bofix garden)

Féltem a bokrokat, örökzöldeket, szélcsendben 1métert elég kihagyni körülöttük, hogy biztosan ne legyen bajuk? (Akkus permetezőm van)

A kezelés után mennyi ideig nem érheti víz? Mert ha nem ártok vele, gondoltam rá, hogy esti permetezés után másnap reggel beöntözném, hogy ne a gyomirtót lélegezzük be, meg gondolom kutyára is kevésbé lehetne így veszélyes (egyszer egy kis részen kipróbáltam a dikamint és még másnap is jól éreztem a hyposzerű szagot)

Mikorra időzítsem a gyomirtózást és a felülvetést? Most hétvégén gyomirtás, majd rá két hétre szeptember elsején mehetne a felülvetés?